top of page
  • HellasNetTv

Έγκλημα - Πύργος: Με… μαγκούρα στον ανακριτή… αλλά προχθές πυροβολούσε!


Υποβασταζόμενος από αστυνομικούς και χωρίς εκ πρώτης όψεως να δείχνει για άνθρωπος ικανός να διαπράξει το κακό που έκανε, πέρασε χθες το μεσημέρι τις πύλες του Ανακριτή Πύργου, ο 88χρονος που τραυμάτισε θανάσιμα με την καραμπίνα τον 67χρονο Κώστα Φωτόπουλο στην είσοδο της επιχείρησης που διατηρούσε ο εκλιπών στο Πράσινο.


Χωρίς καλά – καλά να μπορεί να περπατήσει άνευ βοήθειας ο δράστης παρ’ όλα αυτά βρήκε τη δύναμη όχι μόνο να πυροβολήσει και να σκοτώσει τον άτυχο επιχειρηματία αλλά και να παλέψει με τον υπάλληλο και να τραπεί ακολούθως σε φυγή, επιστρέφοντας στο σπίτι του, όπου τον εντόπισε και τον συνέλαβε η Αστυνομία.


Ο ηλικιωμένος άνδρας κρατώντας μια μαγκούρα και με την συνοδεία του δικηγόρου του μπήκε στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου Πύργου από την πλαϊνή είσοδο και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας.


Εκκρεμότητες που στο μυαλό του δράστη δεν έκλεισαν ποτέ…


Την ίδια ώρα, οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την σχέση θύτη και θύματος είναι συγκλονιστικές.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης της δολοφονίας ήταν φίλος με τον πατέρα του άτυχου Κώστα Φωτόπουλου.


Πριν φύγει από την ζωή ο πατέρας του 67χρονου επιχειρηματία, οι δυο τους φέρονται να είχαν κάποιες συνδιαλλαγές για ένα χωράφι οι οποίες δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ λόγω του θανάτου του πρώτου.


Η συνέχεια δόθηκε στα δικαστήρια, με το χωράφι να περνά στα χέρια της οικογένειας Φωτόπουλου περίπου πριν από είκοσι χρόνια.


Είκοσι χρόνια μετά, φαίνεται πως για τον 88χρονο οι εκκρεμότητες δεν είχαν διευθετηθεί και επέλεξε ο ίδιος να τις κλείσει με τον πιο οδυνηρό και αιματηρό τρόπο. Κακώσεις θώρακος διά βολίδος πυροβόλου όπλου έδειξαν τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής.


Πηγή: www.patrisnews.com

3 views0 comments
bottom of page