top of page
HellasNetTv

Δυτική Αχαΐα: Βυθίστηκε δρόμος από τη νεροποντή!

Προβλήματα σε δημόσιες υποδομές προκάλεσε, για άλλη μία φορά στη Δυτική Αχαΐα, η τελευταία νεροποντή, παρότι σε όλο τον νομό δεν αναφέρθηκε κάποιο άλλο αξιοσημείωτο.


Η μεγάλη ποσότητα βρόχινου νερού, μαζί με τον μεγάλο όγκο φερτών υλικών, χτύπησε τον επαρχιακό δρόμο Λάππα - Ριόλου, βυθίζοντας τμήμα του και απειλώντας με μεγαλύτερη καταστροφή το οδόστρωμα, αλλά και με κινδύνους τους διερχομενους οδηγούς και αγρότες.


Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Κώστας Ταπεινός, μόλις ενημερώθηκε, σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Εργων Κυριάκο Ορλώφ, εξέτασαν τη σοβαρότητα της περίπτωσης, με τον δεύτερο να επιμένει ότι πρέπει ο δήμος να παρέμβει άμεσα, παρότι η οδική αρτηρία είναι αρμοδιότητας της περιφέρειας.


Με το σκεπτικό, ότι θα μπορούσε κανείς να πέσει στο άνοιγμα του δρόμου 3 μέτρων (κυρίως κάποιο τρακτέρ) μηχάνημα του δήμου το αποκατέστησε μερικώς, αφού από κάτω είχε «κουφώσει» και είχε σηκώσει την άσφαλτο! Στο σημείο υπήρχε και γεφύρι, επιτείνοντας το πρόβλημα.


Πέραν αυτού, που τελικά αποκαταστάθηκε έγκαιρα, μικροπροβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία σε τρία ακόμα, ορεινά κυρίως, σημεία της Ωλενίας, μεταξύ αυτών το ένα στη Μιτόπολη, όπου σήμερα θα εργαστεί συνεργείο του δήμου.




1 view0 comments

Comments


bottom of page