top of page
  • HellasNetTv

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί - Εκκληση της οικογένειας

Έκκληση μέσω της ιστοσελίδας iefimerida.gr σε όποιον γνωρίζει για την κόρη του Άρτεμη, η οποία έχει εξαφανιστεί, να μιλήσει, έστω και τώρα, απευθύνει ο πατέρας της, Γιάννης Βασίλης.


Η οικογένεια, που προσπαθεί απεγνωσμένα μετά τις 16 Οκτωβρίου να μάθει τι απέγινε η 19χρονη, έχει «βυθιστεί» στη θλίψη και την αγωνία.

Φανερά φορτισμένος ο κ. Γιάννης ελπίζει ότι η Άρτεμη θα επιστρέψει στο σπίτι της το συντομότερο δυνατόν για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα Χριστούγεννα και τα γενέθλια της, καθώς σε λίγες μέρες γίνεται 20 ετών.


Όποιος γνωρίζει, ας μιλήσει έστω και ανώνυμα

«Ζητώ απ' όποιον μπορεί να μας βοηθήσει να το κάνει. Η αγωνία μας είναι μεγάλη. Είμαστε απελπισμένοι. Έστω και τώρα, που έρχονται οι γιορτές, παρακαλώ όποιον την έχει δει ή γνωρίζει πράγματα για την κόρη μου να επικοινωνήσει είτε μαζί μας είτε με την αστυνομία. Θέλουμε να γυρίσει στο σπίτι της. Να τη σφίξουμε στην αγκαλιά μας. Ελπίζουμε σε ένα θαύμα», λέει ο κ. Γιάννης.


Ακόμα και το παραμικρό στοιχείο ίσως να αποδειχθεί σημαντικό για την επιστροφή του παιδιού στο σπίτι, αναφέρει η οικογένειά της. «Έστω και ανώνυμα, να καταγγείλει όσα γνωρίζει και από κει και πέρα θα τα ερευνήσει η αστυνομία και εμείς. Ας μάθουμε ότι είναι ζωντανή και δεν κινδυνεύει. Θέλουμε να ξέρουμε τι απέγινε το παιδί μας. Την περιμένουμε στο σπίτι…», λέει ο κ. Βασίλη.

Κανένα στοιχείο δεν έχει οδηγήσει στη λύση του «γρίφου» του μυστηρίου

Όσο περνούν οι μέρες η ανησυχία κορυφώνεται για τα μέλη της οικογένειας της 19χρονης, καθώς μέχρι σήμερα, δυστυχώς, κανένα από τα στοιχεία που έχουν διερευνηθεί δεν έχουν οδηγήσει τους αστυνομικούς να λύσουν τον «γρίφο» του μυστηρίου.


Ο δικηγόρος της οικογένειας, Αναστάσιος Ντούγκας, σημειώνει από την πλευρά του ότι η εύρεση της 19χρονης γίνεται όλο και πιο δύσκολη. «Κάνω και εγώ έκκληση από την πλευρά μου, είμαστε σίγουροι ότι υπάρχουν μάρτυρες. Έστω και ανώνυμα να μιλήσουν. Να δώσουν ότι πληροφορία έχουν για την Άρτεμη. Δεν μπορεί ένα 19χρονο παιδί να έστησε την τέλεια εξαφάνιση», τονίζει ο κ. Ντούγκας, σχολιάζοντας ότι η οικογένεια της συνεχίζει να ελπίζει ότι η Άρτεμη θα βρεθεί και θα επιστρέψει στο σπίτι της.


«Κάθε φορά που κάποιο στοιχείο έρχεται στο «φως» οπλίζονται με δύναμη. Η αγωνία τους πάντως έχει χτυπήσει «κόκκινο», εξηγεί ο δικηγόρος της οικογένειας ξεκαθαρίζοντας ότι η κοπέλα δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα. Δεν υπήρξε κανένας τσακωμός, ούτε έδειχνε να την απασχολεί και να την προβληματίζει κάτι.


Η Άρτεμη έπεσε θύμα αρπαγής λέει η οικογένειά της

Σύμφωνα με τον κ. Ντούγκα, η Άρτεμη έπεσε θύμα αρπαγής, κάποιος ή κάποιοι την «παγίδευσαν». «Για εμάς είναι ξεκάθαρο ότι κρατείται παρά τη θέλησή της. Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι την εκμεταλλεύονται. Δεν γνωρίζω με ποιον τρόπο», λέει, σχολιάζοντας ότι η υπόθεση έχει εξελιχθεί σε πραγματικό θρίλερ.

Σημειώνεται ότι η Άρτεμη έφυγε από το σπίτι της το μεσημέρι της 16ης Οκτωβρίου για να πάει σε πολυκατάστηµα παιχνιδιών στην Παιανία, όπου θα περνούσε από συνέντευξη για εργασία. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη της και το κινητό της τηλέφωνο είναι κλειστό. Όπως αποδείχτηκε από τις έρευνες της αστυνομίας η Άρτεμη δεν πήγε ποτέ στη συνέντευξη. Κάμερα ασφαλείας την έδειξε να περπατά την ημέρα της εξαφάνισής της σε δρόμο στο Κορωπί, µε κατεύθυνση τη στάση λεωφορείου µε το οποίο θα πήγαινε στον προορισμό της, ωστόσο κατευθύνθηκε σε διαφορετική στάση λεωφορείου, κάτι που μέχρι και σήμερα οι δικοί της άνθρωποι δεν μπορούν να εξηγήσουν.


Την ημέρα που εξαφανίστηκε στις 5 το απόγευμα, πενήντα λεπτά πριν κλείσει το κινητό της, μάρτυρες είδαν την 19χρονη έξω από κατάστημα τηλεφωνίας στην Παιανία να διαπληκτίζεται με κάποιον και στη συνέχεια να μπαίνουν σε ένα μαύρο αυτοκίνητο και να εξαφανίζονται. «Άρα την κοπέλα κάποιος την «ψάρεψε» ίσως και μέσω διαδικτύου, της έκλεισε ραντεβού και την παγίδευσε και την κρατάει παρά τη θέλησή της. Γι' αυτό και η μήνυση που έχουμε υποβάλει είναι για αρπαγή», τονίζει ο δικηγόρος.


Πηγή: iefimerida.gr
3 views0 comments

Comments


bottom of page