top of page
  • HellasNetTv

Πάτρα: Σύζυγος καταγγέλλει σατανική πλεκτάνη του αντιζήλου - «Ο εραστής με παγίδευσε...»

Παρά την εισαγγελική πρόταση για πλήρη απαλλαγή, καταδικάστηκε και στον δεύτερο βαθμό για διακεκριμένη κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, σε τρία χρόνια φυλάκιση με αναστολή.


Ο λόγος για έναν ημεδαπό, που βρέθηκε χθες ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Πατρών, για υπόθεση που μοιάζει με σενάριο ταινίας θρίλερ.


Το 2013, μετά από καταγγελία που έγινε εις βάρος του, η Αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του στην Πάτρα και εντόπισε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του, 76 φωτογραφίες με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο ίδιος φωνάζει από τότε, ότι είναι αθώος και πως, δεν είχε καμία ιδέα για το παράνομο φωτογραφικό υλικό, που βρέθηκε αποθηκευμένο στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή. Μάλιστα, κατηγορεί τον εραστή της εν διαστάσει συζύγου του, ό,τι αυτός «φύτεψε» στον υπολογιστή του, τα ενοχοποιητικά στοιχεία, για να τον «βγάλει από την μέση».


Ο κατηγορούμενος, όπως είπε και χθες στην απολογία του, ανακάλυψε κάποια στιγμή ότι, η εν διαστάσει σύζυγός του, διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με άνδρα που γνώρισε μέσα από το facebook.


«Από την πρώτη στιγμή φωνάζω ότι είμαι αθώος. Δεν το χωράει ο νους μου, αυτό που μου έχει συμβεί», είπε χθες απολογούμενος στο δικαστήριο. Περιέγραψε τον εαυτό του, ως μέλος μιας ηθικής οικογένειας, που παλεύει από παιδί, για να ζήσει με τιμή και αξιοπρέπεια.


Οπως είπε, τον Φεβρουάριο του 2013, όταν συνελήφθη ξαφνικά από την Αστυνομία για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, δεν είχε ιδέα πως βρέθηκαν οι δεκάδες φωτογραφίες στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του.


Αρχισε να υποψιάζεται ότι κάποιος τον είχε παγιδεύσει, όταν έλαβε τις επόμενες ημέρες της σύλληψης, ανώνυμα απειλητικά μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο. «Θα σε σκοτώσω παιδεραστή», «σήκω και φύγε, ανώμαλο σκουλίκι», «ασε τη γυναίκα, είναι δική μου», ήταν μερικά από αυτά, που παρουσιάστηκαν χθες στο δικαστήριο.


Ο κατηγορούμενος είπε στο δικαστήριο ότι «του άνοιξε τα μάτια» συγγενής της συζύγου του, που τον βοήθησε να παρακολουθήσουν τη γυναίκα του και φέτος, την είδαν να φεύγει μαζί με τον εραστή της, από καφετέρια της Πάτρας και να μπαίνει στο σπίτι του.


Ο συγγενής του, κατέθεσε και χθες στην δίκη, λέγοντας ότι ο κατηγορούμενος δεν έχει σχέση με το αδίκημα που τον βαρύνει. «Μπαινόβγαινε στο σπίτι του ο εραστής», είπε στο δικαστήριο. Δεν μπορούσε να το αποδείξει, αλλά, υπέθετε και αυτός, ότι ο συγκεκριμένος άνδρας, μπήκε κάποια ημέρα στο σπίτι του κατηγορούμενου, όταν αυτός έλειπε, και εγκατέστησε τις φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας στον υπολογιστή του, σε κρυφό φάκελο για να μην τον βρεί εύκολα και στη συνέχεια ειδοποίησε την αστυνομία.


Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου, δικηγόρος Πατρών Φώτης Τσόλκας, τόνισε από την πλευρά του, ότι ο εντολέας του, δεν έχει σχέση με τέτοιου είδους περιεχόμενο και έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα, προκειμένου να εξηγήσει πως βρέθηκαν οι 76 φωτογραφίες στον υπολογιστή του, σε κρυφό φάκελο που δεν μπορούσε να δει.


Ο κατηγορούμενος είπε ακόμα ότι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την παλιά του εργασία, για να μην εκτίθεται η εταιρεία, ενώ εξομολογήθηκε ότι κάποια στιγμή, έφτασε στο σημείο να αυτοκτονήσει. «Ηθελα να πάρω το αυτοκίνητο μου και να πέσω στο γκρεμό. Μεγάλωσα με αξίες και προσπαθούσα πάντα να είμαι άξιος ανθρωπος. Δεν κάνω τέτοια πράγματα» είπε στο δικαστήριο, το οποίο όμως, δεν πείσθηκε, καταδικάζοντάς τον, σε τρία χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή.


ΠΗΓΗ : http://www.pelop.gr
3 views0 comments

Comentários


bottom of page