top of page
HellasNetTv

Πύργος: Φωτιά σε εγκαταλελειμμένη αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στα Λαστέικα


Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου χθες το μεσημέρι, λίγο μετά τις τρεις, όταν ξέσπασε πυρκαγιά στις εγκαταλειμμένες εγκαταστάσεις μιας αντιπροσωπείας αυτοκινήτων, στο παράδρομο της Εθνικής Οδού Πύργου – Πατρών, στο ύψος του Βουνάργου.


Την πυροσβεστική ειδοποίησε μηχανικός αυτοκινήτων όταν είδε πυκνούς και μαύρους καπνούς, το συνεργείο του οποίου βρίσκεται δίπλα στην παλιά αντιπροσωπεία όπου και ξέσπασε η φωτιά.


Στο σημείο έφθασαν άμεσα τρία οχήματα με εννέα πυροσβέστες, οι οποίοι πρόλαβαν από ότι φάνηκε τα χειρότερα.


Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στην πίσω πλευρά της εγκαταλελειμμένης αντιπροσωπείας, στον χώρο που βρισκόταν το συνεργείο.


Εκεί ήταν παρατημένα τρία αυτοκίνητα, το ένα κάηκε ολοσχερώς και το δεύτερο μερικώς, ενώ ο κίνδυνος να επεκταθεί η φωτιά σε ολόκληρο το κτίριο ήταν ορατός, όμως η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας ήταν άμεση.


Σύμφωνα με τη μαρτυρία του γείτονα μηχανικού, άγνωστοι (πιθανώς ρομά) προκάλεσαν τη φωτιά. Τα παρατημένα οχήματα, και γενικότερα το κτίριο της αντιπροσωπείας, είχαν γίνει τον τελευταίο καιρό στόχος αγνώστων κυνηγών μετάλλων και όχι μόνο.


Πηγή: https://www.patrisnews.com/

4 views0 comments

Comments


bottom of page